Binnenkort in ons natuurtheater:

image kerstspektakel

woensdag 24 dec 2014 20.00u

kerstspektakel.

Elke zomer barst het van de gezelligheid op Natuurtheater de Kersouwe. Maar als de dagen korter en de nachten kouder worden, sluit het theater zijn poorten. Behalve in 2014… dan worden de poorten midden in de winter geopend om samen Kerst te vieren!

Als start van het 70-jarig jubileum van Natuurtheater de Kersouwe in 2015 brengt een groep (oud-) Kersouwenaren en andere enthousiastelingen een waar kerstspektakel! Geschreven door een jonge theatermaker, Lotte Vermeer, die haar eerste toneelstappen zette in het Heeswijkse natuurtheater. Geregisseerd door een groep regisseurs die in de loop der jaren hun sporen op de Kersouwe meer dan verdiend hebben. En gecreëerd door spelers en vrijwilligers die deze koude uitdaging tot een hartverwarmend avontuur maken!

Op kerstochtend wensen twee verwende kinderen dat het altijd Kerst is zodat ze alles kunnen krijgen wat ze willen. De kerstman is zo'n goedzak dat hij niks kan weigeren. De wens gaat in vervulling... Maar, elke dag Kerst, daar is de wereld niet op ingericht! Kerstfiguren raken de kluts kwijt, Maria bevalt iedere dag, Flappie is voortdurend in levensgevaar en tot overmaat van ramp snapt Jezus het ook allemaal niet meer.


In deze familievoorstelling stappen we buiten de grenzen van het podium. U wordt meegenomen op een bizarre tocht door de Heeswijkse bossen. De kerstverlichting draait overuren, vuurkorven gloeien en de glühwein houdt ons warm. Maar gelukkig hoeft de boom niet meer te worden afgetuigd.

De première is op 24 december. Er staan ook voorstellingen gepland op 26 en 27 december.

 

 

 

doorsturen

Vind je dit leuk?
Deel het dan!


Meer over deze artiest:

Ook. buiten. gewoon:

image Cyrano

Cyrano

image Het land van Lieverlee

Het land van Lieverlee

Misschien vind je deze voorstellingen ook buitengewoon de moeite waard...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Kersouwe Nieuwsbrief en blijf buitengewoon goed op de hoogte!

Online ticketshop

online kaarten kopen

Ontdek het theater!

ontdek het theater

Volg ons

VOLG ONS OP TWITTER EN MAAK KANS OP BUITENGEWONE PRIJZEN!
vriend worden