Theatergroep de Kersouwe

Theatergroep de Kersouwe speelt een bewerking van Lang en Gelukkig

lang-en-gelukkig-campinggastenLang en gelukkig is een Nederlands toneelstuk van de hand van Don Duyns, dat in het seizoen 2007/2008 voor het eerst door het RO Theater werd opgevoerd. In het toneelstuk worden de sprookjes assepoester en roodkapje gemoderniseerd en samengevoegd tot een komische muzikale voorstelling.

Camping de Mossel

lang-en-gelukkig-camping-de-mosselHet stuk is sindsdien dikwijls door amateurgezelschappen in Nederland en Vlaanderen opgevoerd. Dit jaar waagt theatergroep de Kersouwe zich aan een wel heel bijzondere versie die zich afspeelt op camping ‘de Mossel’.

Sprookjesfiguren en kamperen

lang-en-gelukkig-keesje-en-koosjeBevriende prinsessen, een sullig prinsje en een sikkeneurige fee. De kersouweversie van lang en gelukkig, maar dan anders, zit vol goed gevonden stereotypen. Wat begint met een relaxed vakantiegevoel op de camping eindigt vol spanningen, heftige ruzies en hevige verliefdheden. Hilarische situaties wisselen elkaar in no time af. Grappige campingbeelden en leuke woordgrapjes passeren de revue.

Van 8 tot 88

‘Lang en gelukkig, maar dan anders’ is een echte familievoorstelling, die vanaf 11 augustus (première) is te zien in de Kersouwe. De avondpremière op zaterdag 17 augustus zal in het teken staan van een foute campingavond, inclusief een heuse afterparty met foute dj. Daarna is de voorstelling nog te zien op 18 augustus (middag), 24 augustus (avond), 25 augustus (middag), 31 augustus (avond) en 1 september (middag). Op zondagmiddag 25 augustus is er een gebarentolk aanwezig op het podium. De regie is in handen van Rowdy Pelgrim. 

Let op: Theatergroep de Kersouwe speelt dit jaar op zondagmiddag en zaterdagavond (dus niet op vrijdagavond)!

kersouwe-poster-lang-en-gelukkig-2019lang-en-gelukkig-irma-zonderboezemlang-en-gelukkig-gangstas