Typhoon in de Kersouwe

Typhoon komt met LAKSHMI en DRUMMAKID

door / Reacties staat uit voor Typhoon komt met LAKSHMI en DRUMMAKID / 144 weergaves / maandag 7 augustus 2017

Deze zomer speelt Typhoon zijn volop geprezen ‘MORO LOBI’ TOUR in enkele theaters en op vrijdag 18 augustus is dat in Natuurtheater de Kersouwe. De supportacts die avond zijn LAKSHMI en DRUMMAKID. Een unieke avond met rap, songs en hiphopmuziek op hoog niveau , gespeeld met een grote hoeveelheid Lobi, passie en overgave waar niemand stil bij kan blijven zitten. Er zijn nog kaarten te koop!

Supportacts

LAKSHMI is een frêle, meisjesachtige verschijning met een prachtige stem en sterke songs. In 2016 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en was ze te gast bij De Wereld Draait Door, 3FM en NPO Radio 2. Eind maart 2017 kwam haar debuutalbum uit, wat resulteerde in lovende recensies van o.a. Eric Corton (“Een debuut waar je niet om heen kan”) en Leo Blokhuis (“Bezwerend mooie muziek”).

DRUMMAKID, debuteerde vorig jaar met zijn solo EP “NewK!d!nClass” en behaalde meteen internationaal succes met zijn single “ZONIN”. Ook werd hij door Spotify benoemd tot één van de 25 ‘Meest Invloedrijke Nederlandse Artiesten Onder de 25’. DRUMMA is zeker geen onbekende voor de scene. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Op 21 juli dropt hij zijn nieuwe EP “Here Goes Nothing”, die hij in één week zelf geproduceerd heeft.