10cc-web
Direct bestellen

10cc in concert € 35,00 (excl. serv.kosten)

vrijdag 26 Mei 2017 21:00

Natuurtheater de Kersouwe opent het seizoen 2017 spectaculair: met het concert van de wereldberoemde Britse rockband 10cc op 26 mei! Supportact: Vezpa

10cc
Als één van de meest invloedrijke groepen uit de geschiedenis van de popmuziek wist 10cc de ene na de andere hit te scoren. Denk aan nummers als ‘Dreadlock Holiday’, ‘I’m Not In Love’ en ‘The Wall Street Shuffle’, het waren in de jaren 70 één voor één wereldhits en ook nu, in de huidige lijsten met de grootste hits aller tijden zijn ze niet te missen.  

De line-up 26 mei:

Graham Gouldman – bass, guitars, vocals
Rick Fenn – lead guitar, vocals, bass
Paul Burgess – drums, percussion
Mick Wilson – vocals, percussion, guitar, keyboards
Keith Hayman – keyboards, guitar, bass, sax, vocals.

10CC perform on the last day of Barclaycard British Summer Time Festival in Hyde Park,London on 13th July 2014.

10CC perform on the last day of Barclaycard British Summer Time Festival in Hyde Park,London on 13th July 2014.

 Supportact: Vezpa van 21.00 tot 22.00 uur

Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig!

Als een vierkoppige draak, strak in pak, een schepje sixties bleuheid maar vooral met “de swagger van Jagger” gaan zij onverschrokken elk podium te lijf! Gewapend met een breed arsenaal aan hits,  authentiek instrumentarium, en zonnebrillen! Vier jonge gasten die eigenlijk gewoon te laat geboren zijn en op het podium angstvallig compensatie proberen te vinden voor dat gemis. Vezpa is energie, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; kortom, een live-ervaring waar het plezier vanaf spat!

 

De liefde voor de sound van weleer bracht de band naar al meer dan honderd podia in binnen- en buitenland. Festivals, bedrijfsfeesten, muziekcafés, theaters en bruiloften; Vezpa doet er alles aan het evangelie der Rock ’n Roll te verspreiden!

Afterparty met Fifty-Fifty vanaf plm. 23.30 uur

Fifty-Fifty is een verrassende band met een net zo verrassend repertoire. Hun repertoire beslaat een groot aantal bekende en vergeten Hits. Bluesklassiekers, Rocknummers, Jazz standards en ook Pophits worden samen met originele arrangementen en eigen invloeden gecombineerd tot een grote smeltkroes van muziek met het unieke Fifty-Fifty sausje.

Fifty-Fifty bestaat uit frontman/zanger en Olaf Sleutjes, Paul Smolders op gitaar en Bas Aarts op bas, Tom van Aarle op toetsen en accordeon en Dennis Sleutjes als drummer en akoestisch gitarist.

Direct bestellen
Loading