blof-1920x1080

BLØF in Concert € 35,00

vrijdag 14 Sep 2018 21:00

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben in de 25 jaar van hun bestaan alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken: bijna veertig Top-40-hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome en een eigen festival. Toch klinkt het viertal anno nu gretiger dan ooit en ook aan inspiratie is er geen gebrek. Dit jaar verscheen hun twaalfde studioalbum ‘Aan’ waarvoor de band nadrukkelijk uit hun comfort zone is gestapt – niet voor niets gaan veel van de teksten over vertrouwen hebben en het loslaten van controle. Zoals de heren zelf zeggen: ‘Onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja!’

Het concert is uitverkocht.
Wij adviseren om niet op andere verkooppunten dan die van de Kersouwe kaarten voor dit concert te bestellen. Wij kunnen de geldigheid niet garanderen.

Het concert is in het grote theater – staanplaatsen.

Programma

20.00 uur: poort open

21.00 uur: voorprogramma/support acts:

Niels. Voor Niels van Heel is muziek maken zijn lust en zijn leven. Deze 24-jarige goedlachse singer-songwriter uit Brabant schrijft zomerse popliedjes met een jazzy-sausje die meestal, laten we eerlijk zijn, gaan over meisjes. Geïnspireerd door songwriters als Hall & Oates en ABBA maar ook door de Beatles is Niels zijn enige streven het perfecte popliedje te schrijven. De muziek ligt makkelijk in het gehoor, maar ontwijkt de oppervlakkigheid. In de afgelopen jaren stond Niels o.a. al op festivals als  Festyland en 7th Sunday en in poppodia zoals Tivoli, Doornroosje en 013 maar vanavond is hij hier speciaal voor jullie met een goed gevulde gitaarkoffer en een flinke dosis liedjes. Enjoy!

FlemmingFlemming Viguurs -de zanger van BabyBlue-  liet al het dak er af gaan bij de Kersouwe 😉  In deze supportact lat hij zijn akoestische kwaliteiten horen en zien!

22.00 uur: Bløf

plm. 23.30 uur: afterparty met Verdraaid Vinyl

01.30 uur: sluiting theater