De blote billen van de Koning

De blote billen van de koning € 4,00

zaterdag 22 Jul 2017 19:00

Als koning heb je alles wat je hartje begeert zou je denken. Toch is dat bij deze koning niet het geval. Hij verschijnt maar niet in de roddelblaadjes, heeft een buikje en lang niet zo’n smeuïg leven als hij zou willen. Zonder spetterende garderobe is dat natuurlijk ook niet gek, DUH!
De hofdames, lakeien en de moeder van de koning zijn het gezeur van de majesteit meer dan beu. Maar dan op een dag bedenkt de koning himself dat hij een bal te gaat organiseren waarbij hij alle vorsten uit de omgeving jaloers zal maken. En dan komen er ook nog eens spontaan drie kleermakers om de hoek kijken om een speciale outfit voor hem te maken. Bijna te mooi om waar te zijn zou je denken?! Kom zelf kijken hoe dit te gekke verhaal afloopt.

De Blote Billen van de Koning is een klassiek sprookje in geheel nieuw jasje. Een eigentijdse voorstelling met hoepeljurken, ludieke decorwisselingen en doldwaze personages van allerlei pluimage. Niet te missen deze zomer!

Regie: Maurice van Dinther.

– Voor kinderen van 4 tot 104 jaar.
– Voorstellingen op woensdagen 5 – 12 – 19 juli beginnen om 15.00 uur en op zaterdagen 15 en 22 juli om 19.00 uur in Natuurtheater de Kersouwe.
– Eindtijd plm. 17.15-17.30 uur.
– Kaarten voor alle data kun je bestellen in de ticketshop