Danny Vera in de Kersouwe

Danny Vera € 22,50

zaterdag 9 Sep 2017 21:00

Danny Vera scoorde landelijke bekendheid als huisband van Voetbal International op RTL7. Met Distant Rumble debuteerde Vera op het vermaarde Excelsior Recordings. Het werd een klassiek album met een moderne sound. Invloeden uit de jaren 50 & 60 zijn nooit ver weg en de basis van elk liedje staat steevast fier overeind: de man met zijn gitaar.

De Zeeuwse Zanger, muzikant en songwriter werd met rock ’n Roll in de aderen geboren en brengt sinds 1995 Americana in de stijl van de meesters als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley.

Programma
20.00 uur: poort open (tip: voer Kameren 3 Heeswijk in als adres bij je navigatie, kom je bij de P van de Kersouwe uit)
Afterparty: swingende afterparty met Verdraaid Vinyl van onze vrienden Victor en Reinier!

Rockabilly
In 2002 debuteerde hij met zijn eerste plaat “ For the light in your
eyes”, waarmee hij op 1 kwam in de Turkse Hitparade en inmiddels zijn we 5 albums verder. Het album, Distant Rumble (2013), is een juweeltje, waar gitarist James Burton (vaste gitarist bij Elvis Presley) aan mee werkte, en waarop zijn authentiek Rockabilly geluid met Country invloeden weergaloos naar voren komt. In 2014 maakte hij de EP “The New Black & White” en deze krijgt in september 2015 een vervolg, die hij presenteert met show die 45 keer langs theaters in Nederland gaat.

Uitverkochte zalen
Live ‘rocken’ zijn nummers de pan uit ( aldus 3voor12) en dat
verklaart ook de uitverkochte zalen tijdens de Clubtour 2015. Danny Vera is misschien wel het best bewaarde geheim van de lage landen en het wordt tijd dat daar verandering in komt. Op 9 september maak je het mee in de Kersouwe!

Het concert is uitverkocht.