douwebob_svg-18

Douwe Bob & Band ‘Let’s Take It Outside Tour’ € 25,00

vrijdag 30 Jun 2017 21:00

douwebob_svg-8 douwebob_svg-9 douwebob_svg-10 douwebob_svg-11 douwebob_svg-12Wat een feest was het met Douwe Bob! Mooie ballads en lekker los gaan, het was er allemal.

douwebob_svg-6

Vorig jaar 6 mei verscheen Douwe Bob met zijn derde album ‘Fool Bar’, vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. 

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. 

Vorig jaar vertegenwoordigde hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met z’n hit ’Slow Down’, speelde hij op Pinkpop en tourde hij afgelopen najaar met zijn band. 25 maart 2017 gaat Douwe Bob zijn FOOL BAR XL verplaatsen naar de Heineken Music Hall. “Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. 1 ding is zeker, het eindigt altijd met een groot feest”.

Singer-songwriter
De Amsterdamse Douwe Bob is een Nederlandse singer-songwriter. Op zijn zesde begon hij al met het spelen van piano, en op zijn veertiende kwam daar gitaar bij. Als singer-songwriter laat hij zich inspireren door countrymuziek en muziek aan de jaren zestig en zeventig. In augustus 2012 won hij de eerste editie van het programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. In mei 2013 verscheen zijn debuutalbum, ‘Born in a storm’.

Supportact Tangarine, het Nederlandse folkduo bestaande uit de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Ze worden geroemd om hun pure, persoonlijke en inspirerende muziek.

Zin in meer zomerse muziek?

Kom dan 7 juli naar Summer of Love. Leo Blokhuis met zang van Frank Lammers, Pablo van der Poel (DeWolff), Tim Knol, Anne Soldaat, Jeangu Macrooy, Janne Schra, Yorick van Norden, Tenfold, Donald Madjid en Dandelion.

Of dit najaar: Typhoon! Op 18 augustus komt hij naar de Kersouw met zijn MORO LOBI Tour.