hg-bandfoto-hr
Direct bestellen

Vaderdagfamilieconcert met kinderpopgroep Hippe Gasten € 7,50

zondag 17 Jun 2018 15:00

Speciaal voor alle stoere, leuke en lieve vaders (en opa’s) organiseert de Kersouwe dit jaar voor het eerst een Vaderdagfamilieconcert. Natuurlijk zijn moeders en oma’s ook welkom maar de vaders zetten we graag wat extra in het zonnetje deze zondagmiddag!

De kinderpopgroep Hippe Gasten zal deze eerste editie de spits afbijten met een heus popconcert voor de hele familie. Vijf topmuzikanten met een voorliefde voor rockmuziek, wat duidelijk terug te horen is in de liedjes. Deze liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen door de leuke en uitdagende teksten gecombineerd met goede muziek net zo in de smaak bij de ouders.

Spiksplinternieuwe liveshow
Hippe Gasten komt naar de Kersouwe met een spiksplinternieuwe liveshow waarin ze liedjes gaan spelen van de nieuwe CD die in September uit gaat komen. Voor deze CD hebben ze samen gewerkt met producer Skiggy Rapz (bekend van o.a. Diggy Dex en Guus Meeuwis) die de enorme groei, die Hippe Gasten de afgelopen jaren doorgemaakt hebben, heeft weten te vangen in de catchy songs. In Juni zal onder andere de eerste single ‘Koning van de dansvloer’ door het openlucht theater schallen. Dat wordt meeklappen, stampen, springen en dansen natuurlijk: geen concert om bij stil te zitten!

Big in China
Behalve in Nederland zijn Hippe Gasten ook aan het doorbreken in het verre oosten: China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

Het voordeel van ver weg spelen is dat de Kersouwe voelt als thuiskomen en wij staan al te trappelen om voor jullie te spelen. Wij hebben er super veel zin in! Jij toch ook?

Bandleden: Jon van der Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg, Björn van den Boom en Maurice Kramer

Bestel je kaarten in de ticketshop

Direct bestellen