lang-en-gelukkig-foute-camping-avond
Direct bestellen

Theatergroep Kersouwe | Lang en Gelukkig – maar dan anders (met foute camping afterparty) € 12,50

zaterdag 17 Aug 2019 20:30

Theatergroep de Kersouwe speelt een bewerking van Lang en Gelukkig

Voorstelling met vette afterparty in themastijl ‘foute camping’! Kom verkleed in je foute campingoutfit, dans mee op foute nummers en zet jezelf op de foto in je campingsloffie!

lang-en-gelukkig-promokersouwe-poster-lang-en-gelukkig-2019lang-en-gelukkig-campinggasten

Theatergroep de Kersouwe kleurt dit jaar prettig buiten de lijntjes met een bewerking van ‘Lang en Gelukkig’. Zo’n 13 jaar geleden bracht het Rotterdamse Ro Theater deze hilarische mix-up van klassieke sprookjes als Roodkapje en Assepoester voor het eerst tot leven.

Hilarische sprookjesmix op camping de Mossel

Theatergroep de Kersouwe gooit het over een iets andere boeg en gaat jong en oud verrassen door er een geheel eigen versie van te maken met een eigenzinnige twist en camping de Mossel als verrassend ‘podium’. Spektakel gegarandeerd!

Van 8 tot 88

‘Lang en gelukkig, maar dan anders’ is een echte familievoorstelling, die vanaf 11 augustus (première) is te zien in de Kersouwe. De avondpremière op zaterdag 17 augustus zal in het teken staan van een foute campingavond, inclusief een heuse afterparty met foute dj. Daarna is de voorstelling nog te zien op 18 augustus (middag), 24 augustus (avond), 25 augustus (middag), 31 augustus (avond) en 1 september (middag). Op zondagmiddag 25 augustus is er een gebarentolk aanwezig op het podium.

De regie is in handen van Rowdy Pelgrim.

Direct bestellen