Martijn Fisher zingt Hazes Kersouwe

Martijn Fischer zingt Hazes € 17,50

zaterdag 26 Aug 2017 21:00

Martijn Fischer is acteur en zanger. Hij speelde t/m januari 2015 de rol van André Hazes in de musical ‘Hij gelooft in mij’. De succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

In de Kersouwe komt Martijn Fischer als zanger met zijn succesvolle programma: Martijn Fischer zingt Hazes.

Als er iemand in staat is om de liedjes van volksheld en meesterzanger André Hazes te vertolken, dan is het Martijn Fischer wel. Martijn Fischer zingt samen met zijn achtergrondzangeressen – en ondersteund door een geweldige band – in het succesvolle programma ‘Martijn Fisher zingt Hazes’ de grootste hits van André Hazes.

Programma 26 aug
Poort open: 20.00 uur
21.00 uur: supportact  Bart & Alex

22.00 uur: Martijn Fischer
23.30 uur: afterparty met Bart & Alex

bart-en-alex-persfoto-2


In de huid van André Hazes
Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals er maar weinig dat kunnen. De succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Deze rol leverde hem de John Kraaijkamp Musical Award op voor beste mannelijke hoofdrol. Daarnaast stond Martijn Fischer keer op keer in een uitverkochte Ziggo Dome waarin hij tijdens ‘Holland Zingt Hazes’ het publiek kippenvel bezorgde. Ook gloreerde hij op het witte doek in de hit film ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Het wordt een avond die helemaal in het teken staat van het werk van deze cultheld, door Fischer en het publiek samen gevierd.

Martijn Fischer
Als student aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht  verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn acteursdiploma te hebben behaald,  werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. 

Martijn is ook op televisie en het witte doek te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein  en treedt hij op in de Ziggo Dome tijdens het vier keer uitverkochte ‘Holland Zingt Hazes’ .
In de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ te zien in bioscopen in België en Nederland, speelt Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol.