Martijn Fisher zingt Hazes Kersouwe
Direct bestellen

Martijn Fischer zingt Hazes € 17,50 (excl. serv.kosten)

zaterdag 26 Aug 2017 21:00

Martijn Fischer is acteur en zanger. Hij speelde t/m januari 2015 de rol van André Hazes in de musical ‘Hij gelooft in mij’. De succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

In de Kersouwe komt Martijn Fischer als zanger met zijn succesvolle programma: Martijn Fischer zingt Hazes.

Als student aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht  verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn acteursdiploma te hebben behaald,  werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. 

Martijn is ook op televisie en het witte doek te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein  en treedt hij op in de Ziggo Dome tijdens het vier keer uitverkochte ‘Holland Zingt Hazes’ .
In de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ te zien in bioscopen in België en Nederland, speelt Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol.

Start ticketverkoop: 15 april 10.00 uur in de ticketshop op deze site, bij Paperpoint Heeswijk of Uitpunt Veghel

Direct bestellen
Loading