rw18_intrositekersouwe
Direct bestellen

Rockin’ Wood € 10,00

zaterdag 30 Jun 2018 21:00

Huppatee, de kogel is door de kerk, de knoop is doorgehakt en er is witte rook boven de bomen van de Kersouwe gezien. Dat betekent dat er dit jaar weer een nieuwe editie van Rockin’ Wood plaats gaat vinden. Bam! en wel op zaterdag 30 juni.

Wat is er mooier dan op een lekkere zomeravond dé pre-vakantie-party te vieren midden in de bossen. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een goei stukske muziek, gezellig volk en het mooie podium van de Kersouwe. Kom zaterdag 30 juni naar de 5e editie van Rockin’ Wood, een kleinschalig en intiem festival waar de sfeer hoog en de drempel laag is.

Met op het podium:

Zwoel.

Veelzijdig, herkenbaar & good looking!

‘Zwoel. ‘ is een Band die begin 2018 samen is gesteld door muzikanten die al ruim enkele jaar lang met elkaar muziek maken. Invloeden gaan terug tot de jaren 50’ Rock & Roll en lopen door tot de alledaagse pop en rock muziek. Toch staat in de basis muziek met attitude, goede grove en gevoel.

Projectmanager

Tot de essentie uitgeklede popliedjes!

Projectmanager houdt van catchy popdeunen en gitaarbands. Inspiratie halen ze uit ruim vijftig jaar popmuziek en dat hoor je op hun in 2016 verschenen debuutplaat. Een plaat vol fraaie garagepopliedjes. Projectmanager, het toch nog vrij plotseling ontstane nieuwe combo van Edwin Timmers, grote man achter legendarische jaren ’90 garagepunkband Jabberwocky. En wat ons betreft één van de beste en meest onderschatte liedjesschrijvers van ons land. Bij Projectmanager geen standaard garagerock maar korte, tot de essentie teruggebrachte melodieuze popliedjes.

Private Label

Altijd een energiek feest van power pop-rock covers. Gas erop!

Vraag het publiek hoe Private Label samen te vatten in één woord, dan krijg je; “Energie”, “Plezier”, “Explosief”, “Ervaren”, “Retestrak” en “vol-overgave!” Door de jarenlange ervaring weten deze mannen waar het om draait: plezier maken. Dat is de essentie! En dat plezier begint op het podium om vervolgens over te laten slaan op het publiek. Het doel is simpel: ’n unieke avond creëren met mensen die live muziek waarderen. En dat doen ze op Rockin’Wood met een arsenaal aan herkenbare nummers. Pop, rock en rock&roll en alles vol vuur en overgave!

Dj- Daroct Swingend DJ collectief dat altijd de pan uit rockt!

Tussen de optredens door zal de muzikale omlijsting worden verzorgd door de DJ’s KSGF, Mr.Bong & of the wheels. Eerder stonden ze al te rocken op o.a. Paaspop, Festyland en Bar disco dancing Lunenburg.

Programma

Theater open om 20.00 uur.

 Zwoel:  20.45 uur – tot 22.00 uur –

Projectmanager:  22.30 uur – tot 23.30 uur

Private Label: 24.00 uur – tot 1.30 uur –

 Zaterdag 30 juni bij Rockin’ Wood, een ouderwets gezellig festival in de Heeswijkse bossen

Voorgaande edities waren in 2011, 2012, 2013 en 2015.

Direct bestellen