teske de schepper kersouwe

Singer-songwriter friday met Teske, Flemming, Janique & Niels en Baby Blue unplugged € 15,00

vrijdag 14 Jul 2017 21:00

Teske

Vanaf het moment dat Teske de Schepper (26 augustus 1995) geluid kon maken en een pen kon vasthouden, begon ze met zingen en schrijven. Op 19-jarige leeftijd ruilde ze haar boerendorpje om voor het drukke Amsterdam om aan haar carrière te werken. In november 2014 bracht ze haar eerste single ‘Rewritten’ uit, wat ze schreef met Léon Paul Palmen en Janet Devlin. De single stond wekenlang in de Tipparade en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en startte ze met schrijfsessies in samenwerking met de meest uiteenlopende artiesten (van The Opposites tot JB Meijers). In mei 2016 bracht Teske samen met Mr. Polska & Boaz de zomerhit ‘Samen’ uit, waar ze nog geen maand later een gouden plaat voor ontvingen. Op 17 juni 2016 trad Teske op voor duizenden mensen bij Ronnie Flex & Friends in Ahoy Rotterdam.

Teske vindt het uitdagend en inspirerend om verschillende genres en schrijfstijlen te remixen tot een gehele eigen sound. Op dit moment werkt ze aan haar eerste album.

flemmingFlemming Viguurs

Flemming (20 jaar) is vanaf zijn zestiende al actief als zanger. Hij schrijft zijn eigen nummers en heeft op veel mooie plekken mogen spelen. Met zijn eigen songs is hij in het elftal van Giels Talentenjacht gekomen en heeft hij in een uitverkocht Paradiso mogen spelen. Ook op festivals als Pinkpop, Eurosonic Noorderslag & Festyland heeft hij mogen knallen!

Janique & Niels

23 november 2012: het leek een doodgewone vrijdagavond bij het open podium in het pittoreske Schijndel maar met de kennis van vandaag weten we wel beter. Het was immers die bewuste avond dat Niels van Heel en Janique van Schaijk elkaar ontmoetten. Vrijwel direct sloeg de muzikale vonk over en het muzikaal duo ‘Janique en Niels’ was een feit.

Inmiddels zijn ze al te zien geweest in onder andere Tivoli te Utrecht, Doornroosje te Nijmegen en op festival knaller Festyland. Eigen werk varieert tussen zwoele jazz, opzwepende bossanova tot blues met een rauw randje. Een breed scala aan covers van pop tot country en van nu tot de jaren vijftig. Twee stemmen, die onverwacht goed bij elkaar kleuren, brengen de romantische, en toch ook ondeugende teksten onder begeleiding van het sprankelende gitaarspel. Do we need to say more? ”

After party:  Baby Blue unplugged

Kaartverkoop vanaf 15 april