web-natuurtheater-de-kersouwe-racoon-363

Nazomeren

zaterdag 31 Dec 2016 21:00

Succesvol seizoen
We kijken terug op een succesvol seizoen met fantastische voorstellingen. Avonden met tropische temperaturen en af en toe ook een flinke regenbui. Ongeveer 20.000 mensen vonden deze zomer weer de weg naar ons mooie theater. 

Natuurtheater de Kersouwe in 2016

BLØF opende het seizoen op spectaculaire wijze. De Zeeuwse band zorgde tijdens de voorverkoop voor een run op de kaarten. En zo waren er deze zomer meer concerten en voorstellingen compleet uitverkocht. 

Theatergroep de Kersouwe bracht dit seizoen een speciale openluchtproductie van Max Havelaar. Een topstuk uit onze literatuur, dat op briljante wijze is herschreven en vertolkt door onze theatergroep. Niet voor niets dat deze voorstelling  maar liefst 4.000 bezoekers wist te trekken. 

De jeugd
Er kwamen ook veel jonge theaterliefhebbers naar de Kersouwe. Zo brachten ruim 3.000 kinderen en ouderen een bezoek aan de voorstelling Reus van een Neus van de Jeugdtheatergroep de Kersouwe of aan een van de andere leuke jeugdvoorstellingen op woensdagmiddag. 

Bedankt
We willen jou graag bedanken. Mede dankzij alle bezoekers zijn de voorstellingen onvergetelijk geworden. We gaan achter de schermen aan de slag om iedereen weer met buitengewone voorstellingen te vermaken in het nieuwe seizoen.

We zien je graag terug in 2017!!!!

Alle vrijwilligers en bestuur van Natuurtheater de Kersouwe