social1

The Kik speelt Boudewijn de Groot met orkest € 32,00

vrijdag 28 Jun 2019 21:00

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

Programma:
20u poorten open
21u start voorstelling
21.50u pauze
22.15u start voorstelling na de pauze
23.05u einde voorstelling
23.10u afterparty kiosk met Vinyl Forty-Five

Nog nooit werden de platen Voor de overlevenden en Picknick integraal uitgevoerd, de twee klassieke albums van Boudewijn de Groot die generatie op generatie als zodanig beschouwd worden.  Tot nu. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums, uit respectievelijk 1966 en 1968.

Dat betekent dat prachtige klassiekers als ‘Land van Maas en Waal’, ‘Testament’ en ‘Prikkebeen’ op vrijdag 28 juni te horen zullen zijn in onze Kersouwe. We kunnen niet wachten!

Fragment Pauw NPO1 (30-5-2019): The Kik speelt Testament van Boudewijn de Groot

Volkskrant (11-1-2019): The Kik speelt het klassieke repertoire van Boudewijn de Groot en maakt er één groot feest van (vijf sterren)

Over The kik
De Rotterdamse bietband The Kik brengt een glimlach op ieders gezicht met hun perfect meerstemmig gezongen sixtiespop. Na het debuutalbum Springlevend (2012, met de onweerstaanbare zomerhit Simone) heeft The Kik zich onder leiding van multitalent Dave von Raven op vele terreinen ontwikkeld. Ze waren een seizoen de huisband van DWDD, zetten Nederpopheld Armand in het zonnetje en maakten de titelsong voor de film Toen Was Geluk Heel Gewoon.