typhoon-6

Typhoon in Concert € 27,50

vrijdag 18 Aug 2017 21:00

typhoon-6 typhoon-5 typhoon-4 typhoon-3 typhoon-2 typhoon-1Wat was het mooi, wat was het een geweldig concert van Typhoon met zijn Titanenband, Drummakid en Lakshmi! Wij genieten nog na!

Zeven jaar na “Tussen Licht en Lucht’ kwam Typhoon met zijn Titanenband in 2014 terug met zijn alom bejubelde album ‘LOBI DA BASI’. Inmiddels is het album al ruimschoots goud en in 2015 was het het best verkochte vinylalbum in Nederland. Lovende recensies, uitverkochte tours en denderende shows op Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz, Concert at Sea en vele andere festivals vielen hem ten deel.
En deze zomer staat Typhoon met zijn ‘MORO LOBI’ TOUR in enkele theaters. Op 18 augustus is dat in Natuurtheater de Kersouwe. Ben erbij!

Programma:

20.00 uur poort open

21.00 uur support act DRUMMAKID

21.30 uur supportact LAKSHMI

plm. 22.30 uur Typhoon

plm. 24.00 uur afterparty met Heavy Hoempa


Volop succes

De singles “Hemel valt’, Zandloper’, en ‘Surfen’, werden omarmd door de radio. Typhoon was DWDD huisband in het seizoen 2015-2015.
Het jaar 2015 werd afgesloten met twee uitverkochte shows in de HMH en het themanummer ‘Niet weglopen’ voor Serious Request. Dit werd de meest aangevraagde plaat tijdens de SR-actie.

In 2016 gaf Typhoon enkele concerten met Jef Neve. Het duo werd door VPRO’s 3 voor 12 een “goddelijke combinatie” en door NRC een “prachtig open muzikaal verbond” genoemd.

Afgelopen december stond Typhoon samen met Rico&Sticks in de Ziggo Dome met de eerste Nederlandse Hiphop show.

Supportacts

LAKSHMI is een frêle, meisjesachtige verschijning met een prachtige stem en sterke songs. In 2016 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en was ze te gast bij De Wereld Draait Door, 3FM en NPO Radio 2. Eind maart 2017 kwam haar debuutalbum uit, wat resulteerde in lovende recensies van o.a. Eric Corton (“Een debuut waar je niet om heen kan”) en Leo Blokhuis (“Bezwerend mooie muziek”).

DRUMMAKID, debuteerde vorig jaar met zijn solo EP “NewK!d!nClass” en behaalde meteen internationaal succes met zijn single “ZONIN”. Ook werd hij door Spotify benoemd tot één van de 25 ‘Meest Invloedrijke Nederlandse Artiesten Onder de 25’. DRUMMA is zeker geen onbekende voor de scene. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Op 21 juli dropt hij zijn nieuwe EP “Here Goes Nothing”, die hij in één week zelf geproduceerd heeft.